Srég zsalúzia

13177

Srég Zsalúzia

A WAREMA ferde zsalúzia árnyékolói a modern építészet által szívesen használt trapézformájú ablakainak többségére felszerelhetők.

A WAREMA ferde zsalúziák árnyékolói optikailag jól illeszkednek minden más zsalúzia típushoz, ezáltal egységes megjelenést biztosítanak.

Az oldalsó megvezetés 6 mm-es rozsdamentes rúddal vagy speciális rugós feszítésű polyester bevonatú rozsdamentes sodronnyal történik az optimális lamella vezetés érdekében.

Felősín dőlése 5°-52°
Min. szélesség (mm) 700-750
Max. szélesség (mm) 1820-2510
Max. magasság (mm) 3900
Max. szerkezet felület (m2) 7
Lamella szélesség (mm) 80 peremezetlen
Működtetés kapcsoló
Típusjelölések WAREMA E 80 AF SR

 

Tok

Hajlított vízorkiképzésű tok számos formában és színben.

Felső sín

A felsősín szalagpréselt alumíniumból, nem hengerelt alumíniumszalagból vagy horganyzott acélszalagból készül: így nem rozsdásodik, nem törik és nem csavarodik.
Elektromos meghajtással, speciális csapágyazással és rögzítéssel az oldalsó megvezetéshez.

Felhúzószál

A felhúzószál időjárásálló kivitelű. Csupán 6 mm széles, azonban a szakadással szemben rendkívül ellenálló. ›1000N

Lamellák

A peremezetlen lamellák 80 mm szélesek, rendkívül rugalmas kb. 0,45 mm vastag alumíniumötvözetből készülnek él lakkozással. A felhúzószál vezető stancolásai műanyag gyűrűvel vannak kibélelve a dörzsölődés és a kopás minimalizásához. A lamella/létra kapcsolódása speciális stancolással készül, a fény áthatolásának minimalizálására. Választható színek.

Oldalsó megvezetés

Az oldalsó megvezetés 6 mm-es rozsdamentes rúddal vagy speciális rugós feszítésű polyester bevonatú rozsdamentes sodronnyal történik az optimális szálfeszesség érdekében.

Lamella vezetés

A lamella vezetés az alsó sínen csúszócsapágyas, teljesen elforgatható speciális elemmel történik.

Alsó sín

A teleszkópos alsó sín nem fordul el a lamellák elforgatásakor, ily módon a standard zsalúziákkal egységes megjelenést nyújtanak.

Motor

Karbantartásmentes középmotor, IP 54 védelemmel, állítható alsó és felső végállással. A motor erejét 2 tengelykimenetre adja le és így kupplungolt szerkezet esetén is egyenletesen eloszlik. A középmotor lehetővé teszi a nagyon kis szélességekbe való beépíthetőségét is.

Hozzászólás írása