Peremezetlen lamellás, vezetősínes zsalúzia

13377

Peremezetlen lamellás, vezetősínes zsalúziák

A peremezetlen lamellás és vezetősínes megvezetésű külső zsalúziák egyesítik magukban a kis gyűjtési magasságot azzal a lehetőséggel, hogy a zsalúziákat a homlokzat szerkezeti elemeként alkalmazzuk.

Csak minden harmadik lamella rendelkezik kétoldali vezető elemmel, hogy a gyűjtési magasság megegyezzen a feszítőszálas típusokéval.
Ez a típus 60, 80, 100 és 150 mm széles lamellákkal is lehetséges.

Min. szélesség (mm) 450-600
Max. szélesség (mm) 5000
Max. magasság (mm) 4000
Felület (m2) 13-20
Lamella szélesség (mm) 60/80/100/150
Működtetés kézi hajtókar (kurbli) vagy kapcsoló
Típusjelölések WAREMA C/E 60/80/100/150 AF A6

Tok

Hajlított vízorkiképzésű tok számos formában és színben.

Felsősín

A felsősín szalagpréselt alumíniumból, nem hengerelt alumíniumszalagból vagy horganyzott acélszalagból készül: így nem rozsdásodik, nem törik és nem csavarodik.

Felhúzószál

A felhúzószál időjárásálló kivitelű. Csupán 6 mm széles, azonban a szakadással szemben rendkívül ellenálló. ›1000N

Lamellák

peremezetlen vezetosines lamella peremezetlen vezetosines gyuruzott
Peremezett vezetősínes lamella Peremezett, gyűrűzött vezetősínes lamella

 

A 60, 80, 100 és 150 mm széles lamellák perem nélküliek, rendkívül rugalmas kb. 0,45 mm vastag alumíniumötvözetből készülnek él lakkozással. Minden harmadik lamella rendelkezik kétoldali bütyökkel. A stancolások műanyag gyűrűzése lehetséges. A lamellák színskáláját itt tekintheti meg.

Vezetőelemek

Üvegszálerősítésű, három ponton ponthegesztett vezetőelemek, melyek a tökéletes megvezetésről, stabilitásról és a rugalmasságról gondoskodnak.

Vezetősínek

25 mm mély vezetősínek biztosítják a lamellák kifogástalan működését a homlokzat és a lamellák hő hatására történő mozgása esetén is. A vezetősínek 2 db fekete UV-stabil műanyag betéttel vannak ellátva a tökéletesen zajmentes használhatóság érdekében. A vezetősínes megvezetés lehetővé teszi az akár 500 cm széles zsalúziák egy darabban történő kivitelezését is. További lehetőségek

Alsósín

Az alsó sín szintén szalagpréselt alumínium profilból készül, valamint fekete műanyag záró elemmel mely flexibilis sínvezetéssel rendelkezik, így kizárt az alsó sín kiugrása a vezetősínekből illetve azok közé szorulása!

Motor

Karbantartásmentes középmotor, IP 54 védelemmel, állítható alsó és felső végállással. A motor erejét 2 tengelykimenetre adja le és így kupplungolt szerkezet esetén is egyenletesen eloszlik. A középmotor lehetővé teszi a nagyon kis szélességekbe való beépíthetőségét is.

Hozzászólás írása