Peremezetlen lamellás, feszítőszálas zsalúzia

13371

Peremezetlen lamellás, feszítőszálas zsalúziák

A zsalúziák peremezetlen lamellákkal és feszítőszálas megvezetéssel karcsú kialakításukkal, valamint kis gyűjtési magasságukkal tűnnek ki. A lamellák 60, 80, 100 és 150 mm szélességűek lehetnek.

Min. szélesség (mm) 450-600
Max. szélesség (mm) 5000
Max. magasság (mm) 4000
Felület (m2) 12-25
Lamella szélesség (mm) 60/80/100
Működtetés kézi hajtókar (kurbli) vagy motor
Típusjelölések WAREMA C/E 60/80/100/150 AF

Tok

Hajlított vízorkiképzésű tok számos formában és színben.

Felsősín

A felsősín szalagpréselt alumíniumból, nem hengerelt alumíniumszalagból vagy horganyzott acélszalagból készül: így nem rozsdásodik, nem törik és nem csavarodik.

Felhúzószál

A felhúzószál időjárásálló kivitelű. Csupán 6 mm széles, nem feltűnő, azonban a szakadással szemben rendkívül ellenálló. ›1000N

Lamellák

feszitoszalas peremezetlen lamella peremezetlen feszitoszalas gyuruzott
Peremezetlen feszítőszálas lamella Peremezetlen, gyűrűzött feszítőszálas lamella

 

A 60, 80 és 100 mm széles lamellák perem nélküliek, rendkívül rugalmas kb. 0,45 mm vastag alumíniumötvözetből készülnek él lakkozással. A stancolások műanyag gyűrűzése lehetséges. A lamellák színskáláját itt tekintheti meg.

Szélbiztosítás

3,3 mm keresztmetszetű polyamid bevonatú nemesacél sodrony, mely a stancolt lamellákon fut keresztül. Az optimális szálfeszességet a speciális rugós feszítés teszi lehetővé, alsó alumínium feszítőkonzollal.

Alsósín

Az alsó sín szalagpréselt alumínium profilból készül. A sodronyos feszítés furatai nemesacél gyűrűkkel vannak kibélelve.

Motor

Karbantartásmentes középmotor, IP 54 védelemmel, állítható alsó és felső végállással. A motor erejét 2 tengelykimenetre adja le és így kupplungolt szerkezet esetén is egyenletesen eloszlik. A középmotor lehetővé teszi a nagyon kis szélességekbe való beépíthetőségét is.

Hozzászólás írása