Két irányba mozgatható lamellák

Fenyiranyitas

Két irányba mozgatható zsalúzia

A szerkezet magassága rugalmasan megosztható, ez azt jelenti, hogy a szerkezet megosztása az adott helyiség igényeihez speciálisan alkalmazkodik.

A két árnyékoló egység lamellái a teljesen nyitott (vízszintes) állapottól a teljesen zárt helyzetig egyénileg állíthatók be a kívánt pozícióba. Legyen szó számítógépes munkahelyről, projektoros vetítésről, borús téli vagy ragyogó nyári napról, a „fényterelő” és a „tükröződés elleni védelem” egymástól függetlenül beállítható.

Tükröződésmentes munkahely:

A zsalúzia alsó oldala zárt és kiszűri a napsugarakat, a felső oldala nyitott és a szoba mennyezetére és belsejébe vezeti a nappali fényt, így biztosítja a tükröződésmentes munkahelyet.

Szemináriumok és konferenciák:

A zsalúzia felső oldala zárt, így lehetővé teszi a fóliák, diák stb. vetítését. Az alsó oldala nyitott marad és a nappali fénynek köszönhetően kellemes klímát biztosít a helyiségben, valamint lehetővé teszi például, hogy a hallgatóság jegyzeteket készítsen

Ez a fényirányítási-elem 80 mm széles peremezett és peremezetlen lamellával szállítható. Minden lamella égetett lakk bevonattal készül.

Hozzászólás írása