Hanszigetelt felső sín

hangszigetelt felsosin1

Hangszigetelt felső sín

 

Optimalizált zajszinttel rendelkező felső sín a teljes komfort érdekében.

Főként az alumínium- vagy acélhomlokzatok, téli kertek, családi házak vagy a mögöttük lévő helyiségek zavaró zajhatásaitól védendő belső terek számára kínálja a WAREMA a zajszigetelt felső sínt, amely a standard kivitelhez képest több mint a felére csökkenti a zajkibocsátást és -átvitelt.

Kültéri alkalmazáshoz

A zsalúzia tokon belüli alkalmazásra terveztük a szalagpréselt alumíniumból készült, zajszigetelt felső sínt kültéri használathoz. Irodaépületeknél már eleve a lehető legalacsonyabb zajkibocsátást kell biztosítani, hogy semmi se terelje el a dolgozók figyelmét a lényeges feladatokról. A lakóházak téli kertjeiben és a családi házakban sem zavarhatja a jól megérdemelt, pihentető nyugalmat olyan külső zajhatás, mint az árnyékoló mozgatása.

 

Beltéri alkalmazáshoz

A zajszigetelt felső sín formatervezett változata rendelkezésre áll főként az időjárásvédett függönyfalakon és belső helyiségekben történő alkalmazáshoz. Főként a tükröződő lamellákkal rendelkező fényterelő zsalúziák számára kínáljuk a lamellavezérléssel felszerelt, fölérendelt vezérléseket, amelyek révén elkerülhetők a gyakran téves mozgatási parancsok. A zajszigetelt felső sín alkalmazásával minimálisra csökken az árnyékolók mozgatása vagy forgatása révén keletkező zavaró, akusztikai hatás.

 

Hozzászólás írása