Önhordó zsalúziák

Szabadon fuggo zsaluzia

Zsalúziák konzolos rögzítéssel

Ennél a zsalúzia típusnál a vezetősín közvetlenül csatlakozik a tokhoz, így a tokot nem kell külön a homlokzathoz erősíteni!

A szabadon álló tokok egyedi dizájn elemként hatnak a homlokzaton. Ízlés szerint változtatható, hogy a tokok a vezetősínre, vagy a vezetősínek közé kerüljenek felszerelésre.

Ez a zsalúzia típus az alábbi beépítési szituációk esetén lehet ideális:

– Télikertek oldalsó árnyékolása

– Függönyfalak árnyékolása

– Utólagos hőszigetelés esetén

– Felújításkor

Min. szélesség (mm) 700
Max. szélesség (mm) 4000
Max. magasság (mm) 4000-5000
Felület (m2) 13
Lamella szélesség (mm) 60/80/100/150
Működtetés kézi hajtókar (kurbli) vagy motor
Típusjelölések WAREMA C/E 60/80/100/150 AF A6

 

Tok

Hajlított vizorkiképzésű tok számos formában és színben.

Felsősín

A felsősín szalagpréselt alumíniumból, nem hengerelt alumíniumszalagból vagy horganyzott acélszalagból készül: így nem rozsdásodik, nem törik és nem csavarodik.

Lamellák

A 60, 80 mm-es peremezett, 60, 80 és 100 mm széles peremezetlen, illetve 73 és 93mm-es sötétítő lamellák , rendkívül rugalmas kb. 0,45 mm vastag alumíniumötvözetből készülnek él lakkozással. A lamellák színskáláját itt tekintheti meg.

Vezetősínek

Alumínium vezetősínek porszórással. A vezetősínek 2 db fekete UV-stabil műanyag betéttel vannak ellátva a tökéletesen zajmentes használhatóság érdekében. További lehetőségek

Alsósín

Az alsó sín szintén szalagpréselt alumínium profilból készül, valamint fekete műanyag záró elemmel mely flexibilis sínvezetéssel rendelkezik, így kizárt az alsó sín kiugrása a vezetősínekből illetve azok közé szorulása!

Motor

Karbantartásmentes középmotor, IP 54 védelemmel, állítható alsó és felső végállással. A motor erejét 2 tengelykimenetre adja le és így kupplungolt szerkezet esetén is egyenletesen eloszlik. A középmotor lehetővé teszi a nagyon kis szélességekbe való beépíthetőségét is.

Hozzászólás írása