Exkluzív zsalúzia

Exkluziv zsaluzia

Exkluzív zsalúzia

Új prémium sötétítő zsalúzia a WAREMA-tól! C/E 80/90/93 A8 oldalsó felhúzással.

Minden alkatrész időjárásnak vagy fokozott igénybevételnek ellenálló fémből készül. A felhúzás és a leengedés nem a szokásos szövet felhúzószállal, hanem a vezetősínben lévő keskeny fémlánccal történik. A felhúzószállal együtt a lamellák stancolása is megszűnik, így a helyiségben nem lesznek zavaró fénypontok.

A lamellák kapcsolatát egy 0,8 mm átmérőjű rozsdamentes, transzparens bevonatú acélhuzal látja el. Mozgatáskor a huzal utánfeszítése az alsó sínben lévő szabadalmaztatott feszítőrendszerrel történik. Ez teszi lehetővé a lamella tökéletes pozícióját: a Nap állásának megfelelő dőlésszög-állítással és legjobb zárás biztosításával.

Az alsó sín végzáró eleme olyan kialakítású, hogy leengedett helyzetben megnehezíti a zsalúzia feltolását (betörésvédelem). A zsalúzia felhúzásakor pedig bármilyen akadály rögtön leállítja a zsalúziát (becsípődésgátló).

Min. szélesség 750 mm
Max. szélesség 4000 mm (3000mm 80mm-es lamella esetén)
Max. magasság 4300 mm
Felület 8 m2
Kupplungolt szerkezet max. 3 szerkezet
Lamellaszélesség (mm) 80/90/93
Működtetés kézi hajtókar (kurbli) / motor
Típusjelölések WAREMA C/E 80/90/93 A8

 

Lamellák

peremezett80 73-93 90mm
Peremezett, 80mm-es 90 mm-es sötétítő 93mm-es sötétítő

 

60, 80 vagy 93 mm-es lamella szélességűek, élein is lakkbevonattal. Választható színek.

Tok

Hajlított vízorkiképzésű tok számos formában és színben.

Felsősín

A felsősín szalagpréselt alumíniumból, nem hengerelt alumíniumszalagból vagy horganyzott acélszalagból készül: így nem rozsdásodik, nem törik és nem csavarodik.

Műanyag gyűrűk

A stancolások a lamellákban a felhúzószálak vezetéséhez, valamint a trevira vezetőzsinór gerincelemének rögzítéséhez műanyag karikákkal (gyűrű) rendelkeznek. Ez csökkenti a felhúzószál dörzsölődését és stabilizálja a teljes szerkezetet szél esetén.

Vezetőelemek

Üvegszálerősítésű, három ponton ponthegesztett vezetőelemek, melyek a tökéletes megvezetésről, a stabilitásról és a rugalmasságról gondoskodnak.

Vezetősínek

25 mm mély vezetősínek biztosítják a lamellák kifogástalan működését a homlokzat és a lamellák hő hatására történő mozgása esetén is. A vezetősínek 2 db fekete UV-stabil műanyag betéttel vannak ellátva a tökéletesen zajmentes használhatóság érdekében. A vezetősínes megvezetés lehetővé teszi az akár 500 cm széles zsalúziák egy darabban történő kivitelezését is. További lehetőségek.

Alsó sín

Az alsó sín szintén szalagpréselt alumínium profilból készül, valamint fekete műanyag záró elemmel mely flexibilis sínvezetéssel rendelkezik, így kizárt az alsó sín kiugrása a vezetősínekből illetve azok közé szorulása!

Motor

Karbantartásmentes középmotor, IP 54 védelemmel, állítható alsó és felső végállással. A motor erejét 2 tengelykimenetre adja le és így kupplungolt szerkezet esetén is egyenletesen eloszlik. A középmotor lehetővé teszi a nagyon kis szélességekbe való beépíthetőségét is.

 

Hozzászólás írása