ECO-Clean öntisztuló lamellák

Eco-cleam lamella

Öntisztuló ECO-Clean bevonat Warema zsalúziák lamellákhoz

Sok üzlet, irodaépület és családi ház homlokzatán foglal helyet zsalúzia. A modern árnyékolórendszerek gondoskodnak használójuknak jó közérzetéről, és csökkentik az épület energiaszükségletét.

Mivel a szerkezet kültéri elehelyezkedésű, sok szerves szennyeződés éri. Ide tartozik pl.: a virágpor, vagy a gázolaj égési gáza. Ehhez jön a nitrogén-oxid, a fő összetevője a szmognak, ami állandóan támadja az alumínium lamellát és beszennyezi. Ezért az árnyékolót rendszeresen tisztítani kell, azért, hogy sokáig kifogástalanul működjön és a homlokzat megjelenése kifogástalan maradjon. Ehhez különféle, részben drága és költséges eljárások találhatóak.

A WAREMA új lamellái a Reynolux® EcoCleanTM-funkcióval átveszik Öntől a tisztítást: A Nap és a csapadék segítségével a szennyeződések és a szmog részecskéit ártalmatlanná teszi és hozzájárul a levegő tisztításához is.
A lamella tisztító funkciója egy fényérzékeny titán-dioxid bevonaton alapul, amely a napsugárzás folyamán katalizátorként hat. A szennyeződések eltávolításához elegendő a harmatvíz. Ez nem téveszthető össze az ismert Lotus-Effekttel, amelynek tisztításához nagyobb mennyiségű víz pl: esővíz szükséges. Itt a lamellák állandóan önmaguk szabadulnak meg a szennyeződésektől, mindig tiszták maradnak, amely így egy különleges vonzerőt ad az épületnek.

A levegőt is tisztítja, ami azt jelenti, hogy 1000m2 Reynolux® EcoCleanTM bevonatú lamella annyi szmogot semlegesít, mint 80 fa!

A Reynolux® EcoCleanTM – bevonat alkalmas a 80 mm-es peremezett lamellákhoz, a 80 mm-es peremezetlen lamellákhoz és a sötétítő lamellákhoz (73, 90 93 mm).

Lamella színek

Lamellaszinek EcoClean

*Figyelem! ECO-Clean bevonat esetén a lamella felülete minden esetben matt lesz!
További információk az ECO-Clean bevonattal kapcsolatban.

Hozzászólás írása